Free cookie consent management tool by TermsFeed Over ons | Arends ICT
Skip to main content

Ik ben Arthur Arends, eigenaar van Arends ICT. Opgegroeid met computers ben ik in 2006 na de opleiding Bedrijfskundige Informatica aan de Hanzehogeschool begonnen te werken bij Arends Automatisering, waar de focus op As/400 iSeries lag. In de loop van de jaren kwam er steeds meer netwerkbeheer en kantoorautomatisering bij, waarbij we in November 2015 hebben besloten om deze activiteiten verder uit te voeren in Arends ICT BV.

Sindsdien is Arends ICT uitgegroeid tot een leuk all round ICT Bedrijf waarin de focus volledig ligt op de klant. Wij zijn geen stroperige helpdesk waarbij je als nummer behandeld wordt. Wij proberen zoveel mogelijk te bewegen zoals onze klanten dat doen. Vaak werken wij uit naam van de klant en is de eindgebruiker zich niet bewust van het feit dat ze met een ander bedrijf te maken hebben en zien ze ons als collega.

Deze manier van werken wordt gewaardeerd door onze klanten. Hoewel de laatste jaren er steeds minder op locatie gewerkt hoeft te worden en het meeste werk proactief of op afstand kan worden gedaan door ons vinden wij het persoonlijke contact nog steeds het belangrijkste aspect in onze werkzaamheden.

Ons doel is om ondernemers te ontzorgen op het gebied van IT. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder netwerkbeheer, serverbeheer, cloudbeheer, connectiviteit en VoIP-oplossingen. Met slechts één factuur voor al uw IT-diensten maken we het beheer van uw IT-omgeving eenvoudig en overzichtelijk.