Skip to main content

Cybersecurity

Bij Arends ICT nemen we cybersecurity uiterst serieus. We begrijpen dat de bescherming van uw bedrijfsgegevens van vitaal belang is voor het voortbestaan van uw onderneming. Daarom werken we samen met toonaangevende cybersecurity-partners zoals Eset, Threatlocker en Fortigate om uw digitale omgeving te beveiligen tegen een breed scala aan bedreigingen.

Met Eset's geavanceerde antivirus- en antimalware-oplossingen kunnen we uw systemen beschermen tegen de nieuwste virussen, ransomware en andere schadelijke software. Hun proactieve benadering van cybersecurity zorgt ervoor dat uw netwerk voortdurend wordt gemonitord en beschermd, waardoor u gemoedsrust krijgt terwijl u zich concentreert op uw bedrijfsactiviteiten.

Threatlocker voegt een extra laag beveiliging toe door het beheer van applicaties en processen te verbeteren. Met hun innovatieve technologie kunnen we de uitvoering van onbekende of verdachte programma's blokkeren, waardoor het risico op malware-infecties aanzienlijk wordt verminderd. Dit helpt ons om uw IT-omgeving te beschermen tegen zero-day-aanvallen en andere geavanceerde bedreigingen.

Daarnaast werken we nauw samen met Fortigate om uw netwerk te verdedigen tegen externe aanvallen en indringers. Hun krachtige firewall-oplossingen bieden geavanceerde functies zoals intrusion prevention, application control en web filtering om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en te beheren. Met Fortigate kunnen we ook VPN's implementeren voor veilige externe toegang, wat vooral belangrijk is in de huidige tijd waarin veel werknemers op afstand werken.

Door samen te werken met deze topleveranciers kunnen we een uitgebreid en gelaagd cybersecuritybeleid implementeren dat uw bedrijf beschermt tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen. Ons team van cybersecurity-experts staat klaar om uw IT-omgeving te beoordelen, aanbevelingen te doen en oplossingen te implementeren die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Met Arends ICT kunt u met vertrouwen vooruit kijken, wetende dat uw bedrijf veilig is in een steeds veranderend digitaal landschap.