Skip to main content

VoIP

Bij Arends ICT bieden we geavanceerde Voice over Internet Protocol (VoIP)-oplossingen in samenwerking met Xelion, een toonaangevend platform voor zakelijke communicatie. Met VoIP kunt u profiteren van moderne telefonietechnologieën via uw internetverbinding, waardoor u kosten bespaart en tegelijkertijd de functionaliteit en flexibiliteit van uw telefoonsysteem vergroot

Xelion staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functieset, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven van elke omvang. Met Xelion kunnen uw medewerkers naadloos communiceren via spraak, video, chat en meer, waar ze zich ook bevinden. Of het nu gaat om inkomende gesprekken, uitgaande gesprekken of interne communicatie, Xelion biedt een intuïtieve en uniforme gebruikerservaring die de productiviteit verhoogt en de samenwerking bevordert.

Met onze VoIP-oplossingen op basis van Xelion kunnen we uw telefoonsysteem volledig aanpassen aan uw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Of u nu behoefte heeft aan geavanceerde functies zoals automatische gespreksroutering, voicemail-naar-e-mailintegratie of CRM-koppelingen, wij hebben de expertise om het voor u te implementeren.

Bovendien biedt VoIP met Xelion aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van traditionele telefonie. Door gebruik te maken van uw bestaande internetverbinding, elimineert u de noodzaak van dure telefoonlijnen en infrastructuur. Bovendien profiteert u van concurrerende beltarieven en kunt u gebruikmaken van gratis interne gesprekken tussen uw vestigingen en medewerkers.

Ons team van gecertificeerde Xelion-experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning en implementatie tot training en ondersteuning. We zorgen ervoor dat uw overstap naar VoIP soepel verloopt, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van moderne zakelijke communicatie.

Met VoIP-oplossingen op basis van Xelion kunt u de efficiëntie van uw bedrijf verbeteren, kosten besparen en uw communicatie naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke communicatie te transformeren met VoIP en Xelion.