Skip to main content

Managed Hosting

Wij bieden hostingdiensten voor virtuele servers die zijn ondergebracht in een Tier 3-datacenter van de hoogste kwaliteit. Door vrituele servers bij ons af te nemen en door ons te laten beheren heeft ons geen zorgen over schaalbaarheid en beheersbaarheid. Wij zorgen voor uw servers en het virtuele netwerk wat daarbij hoort.

Met onze managed hostingdiensten kunnen klanten rekenen op een robuuste infrastructuur die wordt gehost in een datacenter met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, redundante stroomvoorziening en connectiviteit, en een hoog beschikbaarheidsniveau. Dit zorgt ervoor dat uw virtuele servers altijd operationeel zijn en uw gegevens veilig zijn.

Een belangrijk aspect van onze managed hostingdiensten is het gebruik van eigen VLAN's (Virtual Local Area Networks) en VPN (Virtual Private Network) toegang. Met VLAN's kunnen we uw virtuele servers isoleren van andere netwerken, waardoor de veiligheid en prestaties worden verbeterd. Dit biedt een extra laag beveiliging en zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw serveromgeving.

Daarnaast bieden we VPN-toegang voor onze klanten, waardoor ze veilig en privé verbinding kunnen maken met hun gehoste virtuele servers vanaf elke locatie. Met een VPN kunnen medewerkers veilig werken op afstand, toegang krijgen tot bedrijfsbronnen en gevoelige gegevens overbrengen zonder zich zorgen te hoeven maken over potentiële beveiligingsrisico's.

Wij kunnen u ondersteunen bij het beheer en onderhoud van uw gehoste virtuele servers. We zorgen voor regelmatige back-ups, software-updates, monitoring en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw servers altijd optimaal presteren en veilig blijven.

Onze klanten profiteren van een veilige, betrouwbare en schaalbare hostingoplossing die voldoet aan hun specifieke behoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw hostingbehoeften.