Skip to main content

Monitoring

Waarom u kiest voor onze Monitoring service

  • Pro active monitoring
  • Snel kunnen reageren op storing.
  • patch management

 

Antivirus Beheer

Wij bieden door middel van onze beheerde antivirus de best mogelijke bescherming tegen Virussen, Phishing & Malware. De antivirus wordt altijd op de laatste versie gehouden door ons, zodat u altijd de best mogelijke bescherming heeft tegen Virussen, Phishing & Malware.

Naast de Virussen, Phishing & Malware bescherming, kunnen we ook Content Control diensten leveren. Dit houdt in dat er een filtering plaats kan vinden waarbij bekende malafide websites al voor het openen geblokkeerd worden. Daarnaast kunnen werkstations voorzien worden van een filter waarbij alleen bekende applicaties en uitvoerbare bestanden gestart mogen worden.Hierdoor wordt de kans op virussen andere malware een stuk kleiner.

Deze diensten worden gemonitord, bij incidenten nemen wij direct contact op met de eindgebruiker.

 

Basis Uitleg Monitoring

Alles wat wij monitoren doen wij dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Alles wat wij kunnen monitoren is in 3 fases opgebouwd.

  • Groen = Goed
  • Oranje = Waarschuwing (Dit betekent dat er een probleem naar voren komt)
  • Rood = Error (Dit betekent dat het probleem direct aandacht nodig heeft)

De meldingen monitoren wij via een dashboard, en buiten kantoortijden worden alerts verzonden naar meerdere medewerkers. Mocht het nodig zijn direct actie te ondernemen dan is dat mogelijk.

Werkstation Monitoring

Doormiddel van lokaal geïnstalleerde agents kunnen wij uw werkstation monitoren op de volgende waarden: Harde schijf status, Harde schijf vrije ruimte, Geheugen, Windows Services, Logboeken, Windows Beveiliging Center, Proces Belasting & Connectivity.

Server/Netwerk Monitoring

Doormiddel van lokaal geïnstalleerde agents kunnen wij uw server en/of netwerk monitoren. Op de volgende waarden: Harde schijf status, Harde schijf vrije ruimte, Geheugen, Windows Services, Logboeken, Windows Beveiliging Center, Proces Belasting & Connectivity naast de standaard kunnen we ook de Bandbreedte van de server monitoren. Als er een SQL Installatie op de server staat kunnen we deze monitoren. Daarnaast kunnen we een aangepaste monitoring maken.

 

Update Monitoring

Op elk apparaat waar onze lokale agent op staat monitoren wij de status van de Windows Updates, Als een apparaat een belangrijke update mist, dan krijgen wij een melding. We kunnen dit proces voor uw bedrijf uitvoeren op elk moment van de dag.

Het is belangrijk dat uw apparatuur volledig bijgewerkt is om de kans tot een virus, malware tegen te gaan. Door het tijdig updaten van computers en server wordt het risico op misbruik van lekken verkleint.

Printer Monitoring

We kunnen ook de meeste Printers monitoren op de volgende dingen: toner, status, aantal afgedrukte pagina’s