Free cookie consent management tool by TermsFeed Partners | Arends ICT
Skip to main content

Partners

Door samen te werken met gerenommeerde en betrouwbare partners zijn wij in staat om voor onze klanten altijd een passende oplossing te bieden. 

Fortinet

We gebruiken FortiGate vanwege zijn robuuste beveiligingsmogelijkheden die een uitgebreide bescherming bieden tegen diverse cyberdreigingen, zoals malware, phishing en DDoS-aanvallen. Het geavanceerde threat intelligence en de geïntegreerde functionaliteiten, zoals firewall, VPN en intrusion prevention, maken het een betrouwbare keuze voor het veiligstellen van onze netwerken.

Microsoft

We zijn gespecialiseerd in Microsoft vanwege de uitgebreide en geavanceerde mogelijkheden die het biedt voor moderne bedrijfsomgevingen. Onze expertise omvat Microsoft's diverse productportfolio, waaronder Azure, Office 365 en Windows Server, waardoor we onze klanten op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en ambities.

Cove Data Protection Backup

Wij zijn partners van N-able's Cove Data Protection/Backup vanwege hun toonaangevende oplossingen die bedrijven beschermen tegen dataverlies. Hun robuuste technologie, naadloze integratie en gebruiksvriendelijke interface maken het een onmisbaar instrument in ons streven naar het leveren van betrouwbare en complete bedrijfsoplossingen aan onze klanten.

N-able

We kiezen voor N-able vanwege zijn krachtige en uitgebreide functionaliteiten voor remote monitoring en management. Met geavanceerde tools voor netwerk-, systeem- en applicatiebewaking kunnen we proactief problemen identificeren en oplossen, waardoor we de uptime van systemen kunnen maximaliseren en de efficiëntie van onze IT-omgeving kunnen verbeteren.

DUO Mobile

We vertrouwen op DUO Mobile vanwege de robuuste beveiligingslagen die het biedt voor onze toegangscontrole. Met zijn gebruiksvriendelijke multi-factor authenticatie versterkt DUO de beveiliging van onze systemen, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen en de gegevens van onze organisatie veilig blijven, zelfs in een steeds veranderend dreigingslandschap.

Threatlocker

Wij zijn partners van Threatlocker vanwege hun innovatieve benadering van cybersecurity. Hun geavanceerde technologieën bieden ongeëvenaarde bescherming tegen cyberdreigingen, waardoor onze klanten met vertrouwen kunnen opereren in het digitale tijdperk. Hun betrouwbaarheid en effectiviteit maken het een essentieel onderdeel van ons streven naar het waarborgen van de veiligheid van onze klanten.

ESET Endpoint Protection Advanced

Wij zijn partners van ESET vanwege hun bewezen staat van dienst in het beschermen van bedrijven tegen cyberaanvallen. Hun geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden robuuste bescherming tegen malware, ransomware en andere bedreigingen, waardoor onze klanten gemoedsrust hebben terwijl ze zich richten op hun kernactiviteiten.

Xelion

Wij zijn partners van Xelion vanwege hun vooraanstaande positie in de markt voor zakelijke communicatieoplossingen. Xelion biedt innovatieve en gebruiksvriendelijke telecomdiensten die naadloos integreren met onze bedrijfsoplossingen. Door samen te werken kunnen we onze klanten voorzien van betrouwbare en flexibele communicatiemiddelen voor een optimale bedrijfsvoering.

RoutIT

Wij zijn partner van RoutIT vanwege hun betrouwbare, innovatieve netwerkoplossingen die perfect aansluiten bij onze klantbehoeften. Hun uitgebreide dienstenpakket, uitstekende ondersteuning en focus op kwaliteit versterken onze eigen serviceverlening. Samen met RoutIT kunnen we flexibele, schaalbare en veilige IT-oplossingen bieden, waardoor onze klanten optimaal kunnen profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen

Bright Access

Wij zijn partners van Bright Access vanwege hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige internetverbindingen aan bedrijven. Hun betrouwbare en snelle breedbanddiensten stellen onze klanten in staat om naadloos te communiceren, te werken en te innoveren. Samen streven we naar het bieden van de best mogelijke connectiviteitsoplossingen voor onze klanten.

Proofpoint

Wij zijn partner van Proofpoint e-mailbeveiliging omdat zij toonaangevende oplossingen bieden voor het beschermen van onze bedrijfscommunicatie. Met hun geavanceerde dreigingsintelligentie en proactieve benadering kunnen we onze klanten optimale beveiliging en gemoedsrust garanderen. Proofpoint helpt ons om phishing-aanvallen, malware en datalekken effectief te voorkomen, waardoor wij ons kunnen richten op groei en innovatie.